Wat is een Gezinsdag?

Gezinsdag JouwAftelkalenderIedereen kent Moederdag en Vaderdag. Voor moeders en vaders is het één van de leukste dagen van het jaar. Veel aandacht, liefde en een mooi knutselwerkje of cadeautje maakt deze dag elk jaar weer onvergetelijk. De grote vraag is: waarom staan we niet stil bij het gezin? Net als dat papa of mama belangrijk is voor het gezin, is het hele gezin ook belangrijk voor elkaar. Samen maak je herinneringen, droom je over de toekomst, leer je van elkaar en steun je elkaar. Vanaf nu staan we ook stil bij het gezin met een echte GEZINSDAG! 

Met de Gezinsdag Aftelkalender tellen jullie samen af naar jullie Gezinsdag. De Gezinsdag Aftelkalender bestaat uit 10 doosjes met erin een opdracht of activiteit. Elke keer weer een middag lol met je gezin. Dat is echt iets om met elkaar naar uit te kijken. Lees gauw verder en kom erachter wat een Gezinsdag is! 

Iedereen kent Moederdag en Vaderdag. Voor moeders en vaders is het één van de leukste dagen van het jaar. Veel aandacht, liefde en een mooi knutselwerkje of cadeautje maakt deze dag elk jaar weer onvergetelijk. De grote vraag is: waarom staan we niet stil bij het gezin? Net als dat papa of mama belangrijk is voor het gezin, is het hele gezin ook belangrijk voor elkaar. Samen maak je herinneringen, droom je over de toekomst, leer je van elkaar en steun je elkaar. Vanaf nu staan we ook stil bij het gezin met een echte GEZINSDAG! 

Gezinsdag JouwAftelkalender

Met de Gezinsdag Aftelkalender tellen jullie samen af naar jullie Gezinsdag. De Gezinsdag Aftelkalender bestaat uit 10 doosjes met erin een opdracht of activiteit. Elke keer weer een middag lol met je gezin. Dat is echt iets om met elkaar naar uit te kijken. Lees gauw verder en kom erachter wat een Gezinsdag is! 

Wat is een Gezinsdag?

Een dag die helemaal in het teken staat van jullie gezin. Het maakt niet uit hoe jullie gezin eruit ziet, groot of klein, twee papa’s of één ouder, halfzusjes of stiefbroertjes, opa die bij jullie woont, oude of jonge kinderen (of allebei!); alle gezinnen zijn uniek en verdienen extra aandacht. Op de Gezinsdag gaan jullie samen nieuwe herinneringen maken. Het wordt een dag om nooit te vergeten.

Wat doen we dan op die Gezinsdag?

De dag start natuurlijk met een ontbijtje. Wat voor ontbijtje? Wat moeten we eigenlijk aan? En wat doen we ‘s avonds? Dit beslissen jullie allemaal tijdens het aftellen naar de Gezinsdag, door het uitvoeren van de opdrachten in de doosjes. De Gezinsdag kent een hoofdactiviteit en die mogen jullie samen bepalen, zodat de activiteit écht bij jullie gezin past. Dit wordt allemaal uitgelegd als jullie de doosjes openmaken. 

Wanneer is de Gezinsdag?

De Gezinsdag is op de dag dat jullie het laatste doosje (nummer 1) hebben opengemaakt. Dit kan het beste een dag in het weekend of in de vakantie zijn zodat jullie tijd genoeg hebben.Elk jaar opnieuw staan jullie stil bij de Gezinsdag en doen jullie wat leuks met het gezin. Maken jullie het eerste doosje open op 29 augustus en willen jullie elke week een doosje openmaken? Dan is jullie Gezinsdag dit jaar op 7 november. Volgend jaar, op 7 november 2022, is het dan weer jullie Gezinsdag! Het wordt een terugkerende leuke dag in het jaar net zoals een verjaardag of Moederdag. 

Ik wil een Gezinsdag!

Natuurlijk! Wie wilt er nou geen Gezinsdag? Koop jouw Gezinsdag Aftelkalender en creëer jullie eigen Gezinsdag. Met de Gezinsdag Aftelkalender heb je dus gegarandeerd minimaal 10 weken plezier met het gezin. Zet foto’s of video’s van jullie reis naar jullie allereerste Gezinsdag op Instagram en tag @jouwaftelkalender, zo maak je ook nog eens kans op andere Aftelkalenders! Vragen over de Gezinsdag Aftelkalender? Mail naar info@jouwaftelkalender.nl en je ontvangt binnen 48 uur reactie. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest
Chat openen
1
Een vraag?
JouwAftelkalender
Hoi! Welkom bij JouwAftelkalender!
Waarmee kunnen wij jou helpen?