OVER JOUWAFTELKALENDER

Wie zitten er achter JouwAftelkalender?

Twee Rotterdammers (Caelle en Lara) die stiekem niet willen toegeven dat ze dit jaar al 30 worden. Sinds kleins af aan (en nog steeds!) vinden wij het fantastisch om met kerst elke dag een hokje open te krassen van het Decemberkraslot of een deurtje open te maken van een chocolade adventskalender. En nog steeds! Helaas is het maar één maand per jaar gebruikelijk om af te tellen. Dit terwijl er zoveel gebeurtenissen zijn die het waard zijn om naar af te tellen en aftellen zó leuk is. Dit kan en moet anders dachten wij! JouwAftelkalender was geboren. 

Met talloze ideeën voor verschillende thema’s besloten wij ons te focussen op twee Aftelkalenders, de Gezinsdag Aftelkalender en de Verjaardag Aftelkalender. Zelf houden wij van gekke activiteiten en originele uitjes en de Gezinsdag Aftelkalender is het perfecte middel om onze inspiratie met de rest van Nederland te delen. Wij hopen dat we veel gezinnen helpen aan een leuk, origineel uitje in het weekend!

Ook kijken wij altijd dagen uit naar onze verjaardag (maar misschien dit jaar niet ;)) en als kind was dat alleen nog maar meer. Met de Verjaardag Aftelkalender zien wij de leuke momenten van de adventskalender en het vol spanning uitkijken naar je verjaardag op een perfecte manier samenkomen

Wij zijn druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe Aftelkalenders. Er komen ook zeker Aftelkalenders voor volwassenen. Wil jij graag op de hoogte blijven van de nieuwste Aftelkalenders? Schrijf je via onderstaand inschrijfformulier in voor onze nieuwsbrief.  

Heb je vragen of suggesties voor JouwAftelkalender?
Mail naar info@jouwaftelkalender.nl en wij reageren binnen 48 uur!

Chat openen
1
Een vraag?
JouwAftelkalender
Hoi! Welkom bij JouwAftelkalender!
Waarmee kunnen wij jou helpen?